Lina. Your own handycandy-girl.


Hej, och välkommen till min blogg om händigheter, pyssel och assmarta idéer.

Lina heter jag, jag är 28 år gammal och bor i en färgglad men rörig lägenhet i Linköping tillsammans med två mer eller mindre odrägliga katter.

Jag är en obotlig kreativ idéspruta (om jag får säga det själv) som sällan har många minuter mellan tanke och handling och nästan alltid ett projekt på gång. Ibland går det åt pipan, men ofta blir det bra. Jag är självlärd till allra största delen och praktiserar glatt trial-and-error-metoden när det är något nytt jag vill kunna. Jag har alltså inte något facit och kan inte svara på eventuella knepiga frågor, men kanske kan jag vara till nytta ibland ändå.

Här på bloggen tänkte jag dela med mig av mina olika projekt, både dom lyckade och dom kanske mindre lyckade. Du kommer också få se in i mitt hem, träffa på någon av djuren (framför allt en av katterna är en riktig linslus) och följa mina vedermödor, typ.

Räkna inte med stylade bilder eller perfekta detaljer, då får du kolla in Marta Stewart i stället, men om du gillar renoveringar rock´n´roll-style, slarviga sömmar, rosa, limpistoler och knäppa projekt och precis som jag inspireras av DIY och riotgirlrörelsen, så tror jag du kommer känna dig som hemma.

NU KÖR VI!

2 kommentarer:

Du gillar´t?
Lämna gärna en kommentar! Jag svarar på kommentarerna här i min egen blogg, annars virrar jag bara ihop det. Puss!