lördag 13 april 2013

ALLT BLIR BÄTTRE ROSA.

Såhär såg det ut på mitt soffbord för ett tag sen. "Va?" säger ni då, "Färg och grejer överallt? Vad är du för typ egentligen?" Och då säger jag "En typ som gillar rosa!"Egentligen började det hela som vanligt med rastlöshet. Ni vet, man vankar ut i köket, öppnar kylskåpet, muttrar om att det inte på något magiskt sätt uppenbarat sig något alldeles synnerligen smaskigt som typ chokladpudding där sedan man senast (för typ en kvart sen) öppnade och kikade in, vankar ut i vardagsrummet, slår på TVn, slår av TVn, lägger sig i soffan, spelar wordfeud och förlorar, går ut i hallen, öppnar klädkammaren och PANG! En burk rosa färg! Kvar sen jag målade om min cykel!
Läser på lappen och ser METALLACKFÄRG. "Metallackfärg.." tänker man (ehh, jag.) "...det borde ju fästa på vilken skit som helst!" och så går man ut och rotar i skåp och lådor och gräver fram grejer som behöver piffas. I det här alldeles ospecifika sammanhanget, några blomkrukor och två fula glasljusstakar.

Så jag satte igång och måla. Det tog tid, för färgen tar en evighet att torka, men efter två tre lager (med ett fasansfullt dygn av väntan emellan!) så hade jag nya, fina rosa grejer! 


Den superkitschiga blomman är från biltema, och ljusen från Lagerhaus.

Guldregnet på den stora krukan gjorde jag genom att kladda på lite trälim och dutta fast flakeglitter från Panduro. Guld och rosa - instant glamour.PS. Hur kul det än är så kan jag inte rekommendera att måla om TVn. Det kan bli lite konstig stämning mellan två sambos/makar hemma när den näst mest älskade prylen (efter datorn) helt plötsligt är rosa. Bara ett råd sådär.


4 kommentarer:

 1. ÄLSKAR den rosa TVn och krukan med guld på! Kanske ska insistera på att om sambon ska ha en större TV så ska jag måla den rosa. Han kommer nog backa, haha!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Min karl var fullt upptagen med att läsa serier på sin dator, så jag bara "Du, jag hittade den här färgburken..."
   "...hmmm.."
   "..och jag tänkte att det skulle vara fint med en rosa TV..."
   "..uhmmm.."
   "...det är okej va?"
   "ahumm.. umm..."
   "Bra! Då sätter jag igång!"

   Radera
  2. Och min sambo ba "Lätt!" när jag sa att om han ska envisas med en större TV så vill jag måla den rosa. VAFAN? Sen när fick man en MEDGÖRLIG sambo i fråga om rosa saker?

   Radera
  3. Wohoo! Han kanske har insett att det är lönlöst att sätta emot.

   Radera

Du gillar´t?
Lämna gärna en kommentar! Jag svarar på kommentarerna här i min egen blogg, annars virrar jag bara ihop det. Puss!